Близо две години след пика на пандемията от COVID-19, глобалният фармацевтичен пазар

...
Близо две години след пика на пандемията от COVID-19, глобалният фармацевтичен пазар
Коментари Харесай

Чайкафарма предоставя алтернативи за липсващите лекарства на пазара

Близо две години след пика на пандемията от COVID-19, глобалният фармацевтичен пазар страда от хаoса във веригите на доставки и непредсказуемата динамичност в търсенето на обособени артикули. Трудно се подсигурява достъпът на пациентите до назначената им терапия. Нашата страна също е в плен на тези трендове. Ежедневие станаха новините за изчезнали лекарствени артикули в аптеките и болничните заведения. В тези условия на пазарен стрес,  (Чайкафарма), известна в миналото като „ Висококачествените Лекарства Достъпни за Всеки “, успя да запази своите сериозни линии на доставки и обезпечи нови пътища, с цел да поддържа непрестанен и безпроблемен индустриален развой.

Така осигурихме наличия и постигнахме непрекъсваемост на лечебния банкет за всички наши пациенти. Високият клас на обезпечената фармацевтична грижа даде нова убеденост на техните лекари, че могат да не престават да разчитат на Чайкафарма, която чудесно познават, като благонадежден производител и сътрудник при всекидневния избор на сложни генерични медикаменти.

 

Комбинираните лекарства (комплексните генерици) са „ бъдещето на фармацевтичната грижа ”, както споделяше някогашният общоприет шеф на американската FDA – Скот Готлиб. При тях два или три медикамента с допълващ се лечебен резултат се сплотяват в една лекарствена форма, гарантирайки продължителността на приема на назначената терапия и оптимизирайки разноските както за публичния запас, по този начин и за пациентите.

В разгара на пандемията Чайкафарма беше „ в окото на бурята “ изключително когато в моменти на безсилно обезсърчение страната нямаше различен снабдител на антибиотици за интензивните отделения на лечебните заведения, а задграничните производители бяха заклещени в егоистичната хватка на техните държавни управления. Животът на хиляди пациенти беше избавен с помощта на нашата непрекъсната работа, седем дни в седмицата, в продължение на 5 месеца – и целият мениджмънт на водещия българския производител беше непрекъснато зает с обезпечаването на производството и достъпа на пациентите до нужната терапия. 

Не се главозамайваме от извоювания през годините престиж или новите триумфи – фокусът е постоянно в идните планове. Силно разпознаваемата марка, положителното име и високата известност на Чайкафарма ни задължават да потърсим и предоставим директни генерични и/или лечебни други възможности за лекуване на социалнозначимите болести като мозъчносъдова болест, болест на Паркинсон, нарушен метаболитен синдром, ангина пекторис, артериална хипертония и сърдечна непълнота. Не е елементарно в къси периоди да се дават други възможности на изчерпаните или с лимитирана наличност лечения, включени в Списъка на лекарствените артикули по член 217в от ЗЛПХМ, генериран от профилираната електронна система за следене и разбор на лекарствените артикули (СЕСПА). Разбира се, постоянните вериги за доставка, гарантиращи непрекъсваемост на индустриалния развой, ни дава свободата да насочим ресурсите си към създаването на нови фармацевтични форми. Постоянно работим по разширението на лечебното приложение на медикаментите от продуктовата листа, която към този момент втора година непрекъснато се добавя с нови капсулни форми – чиято резултатност е необятно желана в групата на пероралните лекарства.

Сега, Чайкафарма е изцяло готова за новия есенно-зимен сезон, характеризиращ се с нараснала заболяемост от респираторни вируси и последователно покачващ се брой на новите случаи на Коронавирус. Българският фармацевтичен производител е с актуализирана инфраструктура за произвеждане на антибиотици и сполучливо внедрени нови работни практики в сходство със повишени стандарти за чисто произвеждане.

Национален водач в необятно наличните генерични медикаменти, компанията ни е желана от вложители и спестовници и сподели забележителна непоклатимост като водач по пазарна капитализация на Българската фондова борса за осма поредна година.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР